Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (3.55 secunde)
Acum 2 ani, pe 7 mai 2012, Victor Ponta devenea premier al Romaniei. De atunci economia a mers domol pe un trend ascendent, anemic ce-i drept in 2012, cu doar 0,7%, dupa ce in 2011 crescuse cu 2,5%.
Asociatia de transport aerian international (IATA) contesta plafonul de emisii de CO2 calculat de Comisia Europeana (CE), ce ar trebui sa fie aplicat sectorului din 2012, ca urmare a sumei mari pe care firmele aeriene ar trebui sa o dea anual ca sa cumpere cotele aferente, Les Echos.
Cristian Socol publica pe standard.ro articolul "Salariile si pensiile vor reveni la normal. In 2015?!", pe care il puteti citi in continuare. Am scris in analiza anterioara ca masurile de austeritate vor trebui mentinute cel putin pana in 2013.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Iosif Buble (foto), reporter la Antena 3, arunca o fumigena pe blog: ... Pentru unii e un personal de poveste, pentru unii o forta politica ce va sa vie. Pentru un nene de la Cotroceni nu e nici una si nici alta.
In cadrul discutiilor de la Cotroceni, seful statului a dat asigurari ca guvernul roman nu a uitat lectia crizei si ca va continua pe drumul reformelor, in pofida faptului ca unii politicieni sunt mai interesati de campania electorala din 2012.
In cadrul discutiilor de la Cotroceni, seful statului a dat asigurari ca guvernul roman nu a uitat lectia crizei si ca va continua pe drumul reformelor, in pofida faptului ca unii politicieni sunt mai interesati de campania electorala din 2012.
Recent, s-a cerut Guvernului gasirea de solutii care sa permita anul viitor majorari salariale si cresterea pensiilor.
Bugetul de stat pe 2012 nu prevede organizarea alegerilor de anul viitor Senatorul PSD, Dan Sova, a dezvaluit miercuri seara la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, ca in bugetul de stat pe 2012 nu sunt prevazute fonduri pentru organizarea alegerilor de anul viitor.
Senatorul PSD de Botosani Gheorghe Marcu, chestor al Senatului, a transmis presei o declaratie pe tema Bugetului de stat pe 2012. Bugetul de stat al Romaniei pentru 2012 exprima un amalgam ciudat intre dependenta fata de factorul extern si incompetenta si coruptie in relatia cu factorul intern.
Modificarile Codului Fiscal care vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2012 prevad majorarea accizelor la motorina, dar si facilitati pentru mediul de afaceri si masuri pentru combaterea evaziunii fiscale Guvernul a aprobat marti o ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal.
FMI recomanda Guvernului cresterea salariilor si a pensiilor in 2012 Decizia autoritatilor de la Bucuresti de a tinti un deficit de 1,9% din PIB pe cash face foarte probabila atingerea tintei de deficit de 3% potrivit metodologiei UE, insa acest lucru va avea anumite consecinte, se arata in raportul elaborat de expertii FMI in urma celei de-a treia evaluari a acordului de supraveghere preventiva, care s-a derulat la sfarsitul anului trecut.
Benzina s-a ieftinit in medie cu peste 2% in UE, de la inceputul anului si pana in prezent, in timp ce in Romania pretul benzinei s-a majorat cu mai mult de 4%, in aceeasi perioada, arata consilierul primului-ministru, Andreea Paul.
Presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Romaniei i se solicita un raport detaliat cu privire la situatia financiara a acestei societati comerciale. Camera de Comert si Industrie Dolj solicita Camerei Nationale sa explice cum s-au cheltuit banii in perioada 2008 - 2011.
Electroputere a desfiintat oficial fabrica de locomotive pe 23 aprilie 2012. ... Compania magnatului Gruia Stoica, Grup Feroviar Roman (GFR), nu mai pare interesata de preluarea fabricii de locomotive din cadrul Electroputere Craiova.
Unul dintre incidente a avut loc in februarie 2012, pe Aeroportul din Banie. ... Pe 14 februarie 2012, o aeronava SAAB 2000 a companiei Carpatair, cu 48 de pasageri la bord, a iesit de pe pista Aeroportului International Craiova si s-a infipt in zapada.
Ponta:"Lipsesc finantari pentru ultimele 45 de zile" Invitat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, premierul Victor Ponta a declarat ca prioritatea "numarul unu" a Guvernului pe care il conduce este sa gaseasca resurse financiare pentru finalizarea anului 2012.
31,2 miliarde euro, la 1 ianuarie.
Pe Facebook a aparut un grupaj cu cu cele 5 poduri romanesti peste Dunare: cele doua de la Cernavoda (cel construit de Anghel Saligny si alaturi podul nou), Podul Prieteniei, de la Giurgiu-Ruse, podul Calafat-Vidin si podul rutier de la Vadu Oii.
Fanii au votat cea mai mare realizare a Romaniei!7 meciuri sigure in 2012 care vor face National Arena neincapatoare: Pe www.sport.ro, suporterii au ales care a fost "minunea" anului 2011 din Romania 2011 a fost un an excelent!
google-analytics.com